OWee poster

Kom je dit jaar in Delft studeren? Van harte welkom in het mooie Delft! Een stad met een goede Technische Universiteit met interessante studies. Maar ook een stad met een C.S.F.R.-dispuut, namelijk dispuut Johannes Calvijn. We nodigen je van harte uit om lid te worden van onze studentenvereniging die inmiddels al zevenenzestig jaar bestaat. Want naast je studie is je studententijd dé tijd om jezelf te ontwikkelen.

Wij zijn een christelijke studentenvereniging met leden die studeren aan de TU Delft, Hogeschool INHolland en De Haagse Hogeschool. In kleine kringen bestuderen we elk jaar een Bijbelboek of een Bijbels thema. Aankomend jaar hopen we bijvoorbeeld te kringen over het Bijbelboek Daniël. Op studiekring bestuderen we verschillende onderwerpen die we zelf uitkiezen, zoals Calvijn, Tim Keller, debat, films of literatuur en ga zo maar door. Voorafgaand aan een kring eten we samen bij iemand thuis of vindt er een maaltijd plaats met heel de vereniging. Ook verdiepen we ons elk halfjaar in een bepaald thema door middel van lezingen. Na een lezing is er vaak een borrel in een dispuutshuis waar we napraten over de lezing, discussiëren over allerlei onderwerpen en gezellig een biertje met elkaar drinken. Veel leden van de vereniging wonen namelijk ook met elkaar op kamers en daardoor kent de vereniging negen dispuutshuizen. Als studentenvereniging houden we ook van een stukje studentikoziteit, wat vaak leuke en gekke taferelen oplevert.

OWee foto

Daarnaast gaan we met heel de vereniging twee keer per jaar een weekend weg. Weekenden die altijd erg geslaagd zijn. Om het jaar reizen we in de vakantie met elkaar af naar een buitenlandse bestemming. We zijn onder andere al in Noorwegen, Roemenië en Kroatië geweest. En natuurlijk is liften ook populair op de vereniging. Elk jaar is het weer de vraag wie als eerste op een bepaalde bestemming aankomt.

Het lid zijn van onze studentenvereniging vormt zeker geen belemmering voor je studie. Je bent ongeveer één avond per week kwijt aan activiteiten. Avonden waarin je verdiept in het christelijk geloof, nadenkt over allerlei onderwerpen die het student-zijn raken en vrienden maakt voor het leven.

Enthousiast geworden? Maak kennis met ons! Schroom niet om langs te komen in de OWee, je in te schrijven voor de WWee (WelkomstWeek) of klik voor meer informatie door naar de website. Ook kun je contact op te nemen met onze PropagandaCommissie. Zij helpen je graag verder, ook als het gaat om het zoeken naar een kamer.

OWee programma