Johannes Calvijn is aangesloten bij IFES-Nederland. IFES staat voor International Fellowship of Evangelical Students. IFES is een grensverleggende beweging van (internationale) studenten die het Evangelie centraal stelt in de studentenwereld. Bij deze beweging zijn 35 Nederlandse christelijke studentenverenigingen aangesloten. Deze verenigingen zijn verdeeld over 4 groepen, te weten: C.S.F.R., Ichthus, GSV/VGS en Ozon. Daarnaast zijn er nog twee losse verenigingen aangesloten. Ook zijn er 15 ISM groepen.

IFES-Nederland maakt onderdeel uit van IFES World dat actief is in meer dan 170 landen met in totaal meer dan 600.000 leden; samen onder het motto: “Our vision is to see students built into communities of disciples, transformed by the gospel and impacting the university, the church and society for the glory of Christ.”
De droom van IFES is dat elke Nederlandse student kennismaakt met de blijde boodschap van het Evangelie en dat zij als christenstudent en afgestudeerde Jezus navolgen in de maatschappij waarin zij leven.

Deze organisatie ondersteunt onze vereniging door hulp te bieden aan het bestuur van onze vereniging, diens kringleiders en individuele (oud) studenten. Door conferenties, cursussen en specifieke begeleiding stimuleert IFES ons in het persoonlijk volgen van Christus en het Evangelie te verbreiden in de studentenwereld.

Bas van Dieren, de studentenwerker van ons dispuut