Als buitenstaander is het niet makkelijk om een kamer in Delft te bemachtigen. Daarom willen we je graag helpen met je zoektocht naar een kamer.

De meeste leden van onze vereniging wonen in een dispuutshuis. Dit zijn huizen die grotendeels of geheel bewoond worden door leden van onze vereniging. De kans is echter niet zo heel groot dat er direct een kamer in een dispuut(s)huis voor je beschikbaar is. Daarom gaan we als vereniging ieder jaar op zoek naar lege woonruimtes in Delft. Op deze manier hebben we in het verleden veel aankomende studenten aan een kamer geholpen. Dit is echter niet vanzelfsprekend en we raden je daarom aan om zelf ook actief op zoek te gaan naar een kamer. Als je eenmaal lid bent van Johannes Calvijn, kun je meestal binnen een jaar in een dispuutshuis wonen als je dat wilt.

Op zoek?

Ben je op zoek naar een kamer? Wil je misschien woonruimte aanbieden aan christelijke studenten? Heb je vragen over het op kamers gaan? Stuur dan een mailtje naar ama. Renske: kamer@csfr-delft.nl, neem contact op via het contactformulier of via Whatsapp: 06-19920293.