Welkom

Hoi aankomende student!

Ben je net geslaagd en kom je volgend jaar in Delft studeren? Van harte welkom in het mooie Delft! Een stad met een goede Technische Universiteit met interessante studies. Maar ook een stad met een C.S.F.R.-dispuut. We nodigen je uit om lid te worden van onze studentenvereniging die inmiddels al zesenzestig jaar bestaat. Want naast je studie is je studententijd dé tijd om jezelf te ontwikkelen.

Wie zijn wij:

Wij zijn een christelijke studentenvereniging met leden die studeren aan de TU Delft, Hogeschool INHolland, de Haagse Hogeschool en wat universiteiten in andere steden. Als christenen hebben wij ons verenigd om samen de Bijbel te bestuderen en na te denken over onze rol in de maatschappij. Daarnaast is de vereniging de plek om elkaar te ontmoeten en te ondersteunen in het geloof.

Wat doen wij:

Op Bijbelkring bestuderen we elk jaar een bijbelboek. Dit jaar denken we met elkaar na over het Bijbelboek 1 Korinthe. Ook verdiepen we ons elk halfjaar in een bepaald thema door middel van lezingen. Na een lezing is er vaak een borrel waar we napraten over lezingen, discussiëren over allerlei onderwerpen en gezellig een biertje met elkaar drinken.

Daarnaast gaan we met heel de vereniging twee keer in een jaar een weekend weg. Weekenden die altijd erg geslaagd zijn. Om het jaar reizen we in de vakantie met elkaar af naar een buitenlandse bestemming. We zijn onder andere in Noorwegen en Roemenië geweest. En natuurlijk is liften ook populair op de vereniging.

Word lid!

Het lid zijn van onze studentenvereniging vormt zeker geen belemmering voor je studie. Gemiddeld ben je één avond per week kwijt aan activiteiten. Avonden waarin je verdiept in het christelijk geloof, nadenkt over allerlei onderwerpen die het student-zijn raken en vrienden maakt voor het leven.

Enthousiast geworden? Maak kennis met ons! Neem vooral contact op met onze propagandacommissie (propcie@csfr-delft.nl). Zij helpen je graag verder.