OWee poster

Kom je dit jaar in Delft studeren? Van harte welkom in het mooie Delft! Een stad met een goede Technische Universiteit met interessante studies. Maar ook een stad met een C.S.F.R.-dispuut. We nodigen je uit om lid te worden van onze studentenvereniging die inmiddels al vijfenzestig jaar bestaat. Want naast je studie is je studententijd dé tijd om jezelf te ontwikkelen.

Wij zijn een christelijke studentenvereniging met leden die studeren aan de TU Delft, Hogeschool INHolland en de Haagse Hogeschool. Op bijbelkring bestuderen we elk jaar een bijbelboek. Dit jaar denken we met elkaar na over Romeinen. Ook verdiepen we ons elk halfjaar in een bepaald thema door middel van lezingen. Na een lezing is er vaak een borrel waar we napraten over lezingen, discussiëren over allerlei onderwerpen en gezellig een biertje met elkaar drinken.

OWee foto

Daarnaast gaan we met heel de vereniging twee keer in een jaar een weekend weg. Weekenden die altijd erg geslaagd zijn. Om het jaar reizen we in de vakantie met elkaar af naar een buitenlandse bestemming. We zijn onder andere in Roemenië en Kroatië en Spanje geweest. En natuurlijk is liften ook populair op de vereniging.

Het lid zijn van onze studentenvereniging vormt zeker geen belemmering voor je studie. Gemiddeld ben je één avond per week kwijt aan activiteiten. Avonden waarin je verdiept in het christelijk geloof, nadenkt over allerlei onderwerpen die het student-zijn raken en vrienden maakt voor het leven.

Enthousiast geworden? Maak kennis met ons! Schroom niet om langs te komen in de OWee of je in te schrijven voor de WWee (WelkomstWeek). Ook kun je contact op te nemen met onze propaganda commissie. Zij helpen je graag verder.

OWee programma